Keuze uit 90 modellen zwembaden

Kijk hieronder naar een greep uit onze mogelijkheden.

Buitenwoon biedt met Waterair kwaliteit, flexibiliteit en de garantie op jarenlang zwemplezier.

Buitenwoon is officieel dealer en partner van Waterair voor Noord-Nederland. Waterair is aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

Waterair zwembaden

Waterair bedacht het concept van zwembadsets met een basisstructuur van gegolfd staal.

Waterair produceert al 45 jaar zwembadsets en heeft deze technologie aangepast aan alle soorten natuurlijke percelen. Zo bieden wij met Waterair tal van mogelijkheden qua vormen en afmetingen en kunt u uw droomzwembad waarmaken. U verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Wij bieden u producten van eersteklas kwaliteit en onptimale veiligheid. Alle zwembaden zijn getest door onafhankelijke en erkende instituten (TÜV, CETIM, VERITAS) voordat deze op de markt worden gebracht.

Model Barbara

"Barbara" is verkrijgbaar in een aantal verschillende afmetingen, zodat het zwembad volledig kan worden aangepast aan uw wensen en uw tuin. Het kleinste zwembad is 6,09m lang en 3,76m breed en het grootste is 11m x 5,45m, zodat zwemliefhebbers aan hun trekken komen.

Model Celine

Een aanpasbaar zwembad met een unieke stijl dankzij de niervorm. De multi-zone optie maakt individueel gebruik van het zwembad mogelijk! De lengte varieert tussen 4,93 en 10,30 m en de breedte past zich proportioneel aan tussen 3,44 en 6,60 m op het breedste punt en 2,22 tot 4,10 m aan de andere kant.

Model Clea

Dit model kan moeiteloos worden bedekt en maakt de integratie van verschillende ruimtes mogelijk. Het model kan worden aangepast aan uw wensen en de omstandigheden van uw terrein. Vele afmetingen zijn voor u beschikbaar.

Model Elsa

Model Elsa heeft de anti-slip trap Enjoy voor een ruime zwembaan. Dit ovale zwembad is verkrijgbaar in acht niveaus, in lengtes van 6,43 tot 12,01 m en breedtes van 3,57 tot 4,15 m.

Model Emma

Dit vrijgevormde zwembad heeft het ideale formaat om ontspanning en plezier te combineren en biedt voldoende ruimte om te zwemmen. Verkrijgbaar in twee royale afmetingen: een in de afmetingen 7,24 x 4,15 x 2,96 m en 8,17 x 4,15 x 2,96 voor 25 m².

Model Eva

Dankzij zijn harmonieuze rondingen en eigentijdse lijnen kan het model "Eva" in alle tuinarchitecturen worden geïntegreerd. Het kleinste zwembad is 7,16 m lang en 4,30 m breed, terwijl het grootste model 8,92 m lang en 5,44 m breed is.

Model Lisa

Dankzij de combinatie van zijn ovale vorm met de Pacio-trap kan het zwembad gemakkelijk rond worden gemaakt. Dit ovale zwembad is verkrijgbaar in uitvoeringen met een lengte van 5,28 m tot 9,93 m en een breedte van 2,96 m.

Model Lola (Mini)

Door zijn oppervlakte van minder dan 10 m² hoeft er geen bouwaanvraag ingediend te worden en krijgt u een modern zwembad dat aan alle configuraties en tuinafmetingen aangepast kan worden. Het model "Lola Mini" is een mini-zwembad dat volledig naar uw wensen gepersonaliseerd kan worden.

Model Luna

Zwembadmodel "Luna" is een vrij gevormd zwembad dat dankzij het trapmodel "Pacio" ruimte biedt voor ontspanning. Ideaal voor gezelligheid of om fit te blijven! Het zwembad is verkrijgbaar in 2 formaten met een breedte van 2,96 m en een lengte van 6,54 m of 7,47 m met een oppervlakte van 18 of 21 m².

Model Madeleine

De vrije vorm "Madeleine" is een grote waskom die naar wens kan worden gepersonaliseerd. De afmetingen van het zwembadmodel kunnen volledig worden aangepast aan de omstandigheden van uw terrein en uw wensen. Dit model is bijvoorbeeld 7,30 m lang en 4,15 m breed.

Model Olivia

Dit ovale zwembad is eenvoudig af te dekken met een overkapping of afdekzeil. De afgeronde contouren zorgen voor een aangename circulatie door het hele zwembad. Voor meer sportieve doeleinden kan het model ook als zwembaan worden uitgevoerd. Dit model heeft een lengte van 4,23 m tot 10,33 m en past zich proportioneel aan de breedte aan van 2,37 tot 4,75 m (andere afmetingen op aanvraag).

Model Olivia (Mini)

Ondanks zijn compacte afmetingen voldoet het mini-model "Olivia" aan alle verwachtingen op het gebied van zwemplezier of ontspanning! De ronde vormen maken het volgende mogelijk: Het mini-model "Olivia" zorgt voor zwemplezier, zelfs op plaatsen waar dit onmogelijk leek.

Model Sara

De licht afgeronde hoeken zorgen voor een perfect hydraulisch effect. Het water circuleert in vloeibare vorm en de filtering is geoptimaliseerd zodat het zwembad gemakkelijk te onderhouden is. Zwembadmodel "Sara" is verkrijgbaar in verschillende maten met badoppervlakken van 15,5 m² tot 46 m².

Model Sara (Mini)

Het mini-zwembadmodel "Sara" is ontworpen voor eenvoudige integratie in kleine tuinen. Door zijn lengte van meer dan 3,5 m kan een aqua-trekkoord worden gebruikt om fit te blijven. Het zwembad heeft een lengte van 3,88 m en een breedte van 2,71 m.

Model Sofia

Het niervormige zwembadmodel "Sofia" kan dankzij zijn geslaagde esthetiek en bescheiden afmetingen in alle tuintypes worden geïntegreerd. Het zwembadmodel “Sofia” is verkrijgbaar in 4 maten. Hieronder vallen lengtes van 6,04 m tot 9,05 m en breedtes van 3,53 m en 5,36 m met een oppervlakte van 17 tot 38 m².

Model Emilie

Het Emilie zwembad is verkrijgbaar in 6 maten van 3,4 m tot 10,8 m. Uitgerust met de Square geïntegreerde trap, verkrijgbaar in de kleuren granietgrijs of granietbeige. Naast de keuze van de kleur van je trap, is het ook de uitstraling van het zwembad te personaliseren door te kiezen uit 4 kleuren: Toscaans, grijs, azuurblauw en gemarmerd leisteen.

Buitenwoon zwembad Emilie

Heeft u interesse?

Neem op uw gemak alle mogelijkheden even door met onze uitgebreide brochure. Vanzelfsprekend geven wij ook zelf graag alle gewenste informatie. Neem gerust even contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of stuur een E-mail.

Contact

Buitenwoon
en Waterair Noord-Nederland
Jan Reinders

Telefoon: 06 - 520 20 262
E-mail: info@buitenwoon.nl