U kiest uw zwembad in vijf stappen

We maken de talloze keuzemogelijkheden helder, inzichtelijk en eenvoudig

1. Kies de vorm en afmeting

U heeft de keuze uit vier basismodellen met een lengte van 3,30 meter tot 22,76 meter.

2. Kies de trap

U kunt kiezen tussen een trap die binnen (ingebouwd en inbegrepen in de pakketprijs) en buiten (optioneel) de vorm van uw zwembad valt, afhankelijk van de positionering in uw tuin en uw wensen.

Trap Inside

Trap Enjoy

Trap Pacio

Trap Orbis

Trap Paso

Trap Welcome

3. Kies de bodem

Wilt u sportief zwemmen, spelen, ontspannen of duiken? Ons assortiment bodems maakt het mogelijk de bodem te kiezen die het beste past bij uw wensen en behoeften.

4. Kies de liner

De liner garandeert de perfecte waterdichtheid van uw zwembad en zorgt voor een extra esthetisch aspect. U heeft de keuze uit vijf kleuren om in uw zwembad uw eigen sfeer te creëren.

5. Kies de opties

Dekstenen, filtersystemen, afdekzeilen, etcetera... Wij bieden u alle oplossingen voor de veiligheid, het comfort, het onderhoud en de sfeer van uw zwembad!

Buitenwoon biedt jarenlang onbezorgd zwemplezier!

Buitenwoon is officieel dealer en partner van Waterair voor Noord-Nederland. Waterair is aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

Heeft u interesse?

Neem op uw gemak alle mogelijkheden even door met onze uitgebreide brochure. Vanzelfsprekend geven wij ook zelf graag alle gewenste informatie. Neem gerust even contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of stuur een E-mail.

Contact

Buitenwoon
en Waterair Noord-Nederland
Jan Reinders

Telefoon: 06 - 520 20 262
E-mail: info@buitenwoon.nl