Een frisse duik in uw eigen tuin

Een veranda, carport, terras of uitbouw in de door u gewenste stijl? Buitenwoon verzorgt het van A tot Z.

U heeft buiten meters over en komt deze binnen tekort?

Buitenwoon is officieel dealer en partner van Waterair voor Noord-Nederland. Waterair is aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

Neem al over 4 weken een frisse duik in uw nieuwe zwembad!

Buitenwoon geeft met Waterair 20 jaar garantie op de raamwerken van de zwembaden en 12 jaar op de liners. Met 90 zwembadmodellen en meer dan 200.000 varianten kunt u het zwembad van uw dromen samenstellen. In de ruim 45 jaar die wij bestaan hebben wij meer dan 110.000 particulieren blij gemaakt met een supersnelle zwembadmontage. Daarnaast bespaarden zij hiermee veel geld vergeleken met de aanleg van een traditioneel zwembad.

Buitenwoon is uw officiële partner voor Waterair in Noord Nederland

Zo kunt u altijd rekenen op een gewaarborgde kwaliteit, de best denkbare service en garantie. Waterair geniet internationale bekendheid als het gaat om een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is in vele landen gewaardeerd en vertrouwd zwembadleverancier. 

Ontdek oneindig veel mogelijkheden

Op deze website vindt u een overzicht van onze zwembadmodellen en de uitvoeringsmogelijkheden.

Snel antwoord op al uw vragen

Door het gevarieerde aanbod kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem gerust contact op of maak een afspraak.

Heeft u interesse?

Neem op uw gemak alle mogelijkheden even door met onze uitgebreide brochure. Vanzelfsprekend geven wij ook zelf graag alle gewenste informatie. Neem gerust even contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of stuur een E-mail.

Contact

Buitenwoon
en Waterair Noord-Nederland
Jan Reinders

Telefoon: 06 - 520 20 262
E-mail: info@buitenwoon.nl